War-Hammer-Fantasy
Image default
Aanbiedingen

Checklist om van je feestje een groot succes te maken

Heb jij dit keer de eer om het aanstaande familiefeest, teamuitje of verjaardagsfeest te plannen, maar is jou het organisatietalent niet in de wieg gelegd? Geen paniek, hulp is onderweg. Immers hoef je niet alles van de organisatie zelf op te pakken, maar kunt lastige taken prima uit handen geven en aan professionals overlaten. Allereerst willen we je op de hoogte brengen over de meest belangrijke punten die je voor de organisatie nodig hebt. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet en een handige oplossing bedacht hoe je het kunt realiseren.

 

De organisatie

Een partij die de leukste uitjes voor je kan organiseren is Bubbelbal. Lees snel deze blog en ontdek wat zij voor je kunnen betekenen. Met hen kan je bijvoorbeeld afstemmen hoeveel mensen er komen, wat je graag zou willen doen en hoe lang de activiteiten zullen duren. Samen spreken jullie een prijs af en wordt alles voor je op- en afgebouwd, ontvang je een begeleider voor de activiteiten en wordt alles naar de gewenste locatie gebracht en weer opgehaald.

 

De locatie

Bedenk een geschikte locatie waar het feest plaats zal vinden. Het meest handige is rekening te houden met eventuele weersomstandigheden. Het is jammer als het hele feest in het water valt. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk een partytent te huren, zodat je er zeker van kunt zijn dat jullie in het droge staan.  Wanneer je een activiteit boekt voor een grote groep is het van belang dit op de locatie af te stemmen. Afhankelijk van de activiteit heb je bijvoorbeeld een vlakke ondergrond en veel ruimte nodig. Als je van plan bent om te lasergamen moeten er bijvoorbeeld ook genoeg obstakels zijn om je achter te verstoppen.

 

Hapjes en drankjes

Als jullie de hele dag bezig zijn verbranden jullie uiteraard een hoop energie. Zorg voor genoeg hapjes en drankjes om te (laten) serveren. Afhankelijk van het budget kun je er natuurlijk voor kiezen op een cateringservice te boeken die jullie de hele dag door voorzien van versnaperingen.

 

https://www.bubbelbal.nl/