War-Hammer-Fantasy
Image default
Auto’s en Motoren

Gestart bij FoodFitness

Sinds een aantal weken ben ik gestart met het krijgen van personal training bij FoodFitness. En dat bevalt mij uitstekend! Ik merk nu, omdat ik gezonder eet en drinken en regelmatig sport, dat ik overdag veel fitter ben! En ik ‘s ochtends ook veel fitter wakker word. Daarom kan ik dit iedereen dan ook van harte aanbevelen! En mocht je uit Veenendaal komen, dan al helemaal bij FoodFitness. Graag leg ik uit hoe ik bij hen terecht ben gekomen.

Geïnteresseerd in personal training

Ik zit al geruime tijd na te denken over dat ik toch echt moet gaan afvallen. Maar wel op een gezonde manier! En personal training volgen is daarvoor de beste keuze. Maar dan moet ik uiteraard wel een goede personal trainer kennen, het liefst in Veenendaal. Toen ik op een dag op Facebook zat, kwam ik in mijn tijdlijn een Facebook campagne tegen. Daar las ik dat zij een gratis proefles aanbieden! Natuurlijk was ik hier direct in geïnteresseerd. Wel heb ik eerst nog een kijkje genomen op hun website. Daar las ik dat de prijzen behoorlijk hoog lagen. Maar dat hier wel heel erg goed de focus was gelegd op de persoonlijke begeleiding. En je wordt ook begeleid bij je voeding. Namelijk door middel van gezonde en lekkere recepten, die van je hen uit mee krijgt om thuis te proberen.

Personal trainer in Veenendaal gezocht?

Inmiddels zit ik dus al een aantal weken bij deze personal trainer in Veenendaal. En ik kan hem van harte aanbevelen! Mocht jij dus ook willen starten met personal training en uit Veenendaal komen, neem dan eens een kijkje op hun website! Ik merk nu al, na een paar weken, dat ik veel fitter ben. En ben zelfs al wat afgevallen! Dat allemaal dankzij FoodFitness.

Mocht jij nog een andere goede personal trainer kennen, laat dan een reactie achter.

Voor meer info : klikt u hier