War-Hammer-Fantasy
Image default
Dienstverlening

Beter dan Leemans krijgt u het niet

Zaken doen met Leemans

Bij Leemans bent u aan het juiste adres als u gaat voor een veilige bodem. Wij staan te allen tijde voor u klaar als:

 

  • er een bom uit de oorlog onschadelijk moet worden gemaakt
  • als er een gecrasht vliegtuig moet worden geborgen
  • u kiest voor een heldere communicatie en een betrokken samenwerking

 

Kortom, bij ons zit u goed als u dit wilt. Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u eerst meer informatie hebben over wat u zoal van Leemans kunt verwachten? Neem dan even een kijkje op onze uitgebreide website. Daar vindt u allerhande achtergrondinformatie over onze firma.

Beter dan Leemans krijgt u het niet

Leemans staat hoog aangeschreven als het gaat om het onschadelijk maken van explosieven uit de Tweede Wereldoorlog. Wij hebben goede referenties en dat is niet voor niets. Wij zijn de onbetwiste nummer een op dit vlak en staan ook graag voor ú klaar. Wilt u eerst meer weten voordat u een besluit neemt of u al dan niet met ons in zee gaat? Wij kunnen het ons heel goed voorstellen dat u graag weloverwogen een keuze maakt. Het gaat ten slotte ook niet om een klein klusje.

Bel ons gerust op

Als u een klus voor ons hebt, kunt u natuurlijk altijd even bellen. Wij weten wat u dan het beste kunt doen en daarna gaan wij het terrein verkennen. Leemans gaat altijd uiterst zorgvuldig te werk en neem de meest zorgvuldig mogelijke maatregelen om rampen te voorkomen. Leemans is u simpelweg graag van dienst en zorgt voor een veilige bodem. Daar kunt u zeker van op aan. Neem dus het zekere voor het onzekere en bel ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u altijd graag te woord. Wij horen dus graag spoedig van u.

Voor meer info : klikt u hier