War-Hammer-Fantasy
Image default
Dienstverlening

Dieptrekken is een koud kunstje

Dieptrekken door GB

Wellicht hebt u een groot bedrijf bestaande uit platen metaal en plastic. Om dit te bewerken tot eindproducten of halffabricaten moet er vaak flink geïnvesteerd worden in grote apparaten. Het zou al helemaal zonde zijn als u bijvoorbeeld wilt dieptrekken, maar dat het hierbij maar om een lading gaat. Dan is de aanschaf van een grote machine wel een behoorlijke zonde. We raden daarom aan om het GB in zee te gaan. Dit is een bedrijf dat mede is gespecialiseerd in dieptrekken. Daarnaast kunnen zij alle bewerkingen uitvoeren die u maar verlangd. Tegen voordelige tarieven uiteraard. Ze kunnen bij u langskomen om dit klusje te klaren, maar ook hebben ze een eigen werkterrein in Almelo, het is maar net wat u het beste uitkomt.

Dieptrekken is een koud kunstje

GB heeft dan ook al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van dieptrekken, lassen, frezen en ga zo nog maar even een tijdje door. Ze zijn ooit begonnen met een draaibak maar onderhand is daar een kunststofbewerking aan toegevoegd. Producten die zij voor u kunnen maken door bijvoorbeeld de toepassing van dieptrekken zijn als volgt:

  • landbouwmechanisatie
  • oldtimers onderhand. Vaak zijn onderdelen niet meer op voorraad leverbaar. GB, kan deze dan voor u handmatig produceren
  • in de bouw en infrastructuur wordt ook vaak een beroep gedaan op GB. Denk hierbij aan trappen en verkeerspalen

Specialist in metaalbewerking

Een offerte is zo gemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is naar de site gaan, het contactformulier in te vullen en wij nemen contact op om een afspraak te maken. We kunnen langskomen, maar u bent ook altijd welkom op ons kantoor in Almelo. Dit is allemaal geen probleem want bij ons is de klant koning. Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Voor meer info : klikt u hier