War-Hammer-Fantasy
Image default
Dienstverlening

Koeltechniek A-Airccol

Airconditioning

U zoekt een weloverwogen en deskundige partner voor het plaatsen airconditioning? A-Aircool Airconditioning heeft als kernactiviteit alles wat te maken heeft met het behandelen van lucht in de vorm van koeling of verwarming. Dit vertaalt zich in vergaande dienstverlening voor ventilatie, warmtepompen, serverkoeling, industriële koeling en industriële koeling. Neem zker een kijkje op onze website voor meer info via de volgende websitelink: http://www.a-aircool.be/airco-prijs-airconditioning-prijzen-airco-installatie/

Koeling en koeltechniek

Op zoek naar een geschikte klimaatspecialist voor de eventule toepassing van koeling en koeltechniek? A-Aircool  maakt een studie rond de koelsituatie en de mogelijkheid om free cooling te integreren. Aan de hand van deze studie kunnen we dan een concept ontwikkelen waarbij de koelcapaciteit van de buitenlucht zoveel mogelijk wordt benut om de mechanische koeling zo lang mogelijk uit te stellen. Neem een kijkje op onze website voor meer info omtrent koeling.

Koelcellen

U zoekt een ervaren partner voor de teopassing van koelcellen? A-Aircool zorgt voor een vergroting van de koelcapaciteit van droge koeltorens door de integratie en optimalisatie van een adiabatisch koelproces. Hierdoor kunt u tot 60% besparen op uw koelingskosten. De onttrokken verdampingsenergie die vrijkomt wanneer water verdampt zorgt voor deze besparing. Bezoek onze website voor meer info omtrent dit onderwerp:

Voor meer info : klikt u hier