War-Hammer-Fantasy
Image default
Electronica en Computers

Red uw verloren bestanden door middel van data herstel

Data herstel biedt kansen

Bij Data Recovery Nederland weten wij als geen ander wat het verliezen van waardevolle bestanden kan betekenen. Of het nou gaat om zakelijke bestanden die van essentieel belang zijn, of bestanden van emotionele waarde. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van de geboorte van uw kind. Deze afbeeldingen zijn bedoeld om dit soort waardevolle momenten vast te leggen en ze voor altijd voort te laten bestaan.

Helaas kan een crash, een virus of een ongeluk de oorzaak zijn van het verliezen van waardevolle bestanden. Het toenemende gebruik van technologische apparaten brengt ook met zich mee dat het wel eens mis kan gaan. Het is niet vanzelfsprekend dat onze harde schijven altijd doen wat we zelf willen. Gelukkigen beschikken wij over de expertise om deze harde schijven te repareren. Door middel van data herstel kunnen wij uw bestanden terug halen.

Laat uw verloren data herstellen

Het terug halen van uw bestanden kan heel snel gaan. Wanneer u gelijk op onze website kijkt kunt u direct het aanmeldformulier invullen. Daarin geeft u ons belangrijke gegevens door. Dit verloopt allemaal online. Na het aanmelden ontvangt u direct een bevestigingsmail. Mocht u er niet uitkomen en vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact nemen met onze medewerkers. Zij staan u te woord en helpen u graag verder. Nadat u uw case heeft aangemeld stuurt u uw defecte datadrager op. Persoonlijk af komen geven behoort natuurlijk ook tot de opties. Indien u er voor kiest om het op te sturen is het belangrijk om de datadrager goed te verpakken. Om uw vragen voor te zijn en misverstanden te voorkomen, hebben wij enkele instructievideo’s gemaakt. Deze zijn te vinden op onze website.

Wanneer wij uw schijf hebben ontvangen, gaat het proces van start. Ten eerste wordt er een diagnose opgemaakt. Na deze diagnose hoort u wat er aan de hand is en wat er gedaan moet worden om uw data te herstellen. Dat is afhankelijk van het type en de ernst van de schade. Data herstellen is natuurlijk ons doel. Er zal alleen niets uitgevoerd worden zonder uw toestemming. Pas wanneer u een akkoord geeft zal er over worden gegaan tot de recovery fase. Nogmaals, zonder uw toestemming zullen er geen acties ondernomen worden. Alles gaat in samenspraak. Onze werknemers zullen dan ook regelmatig contact met u opnemen. Wij respecteren uw vertrouwensgevoelige gegevens te allen tijde. Bij DRN bent u gegarandeerd van een professionele aanpak. 

 

Voor meer info : klikt u hier