Vaatwasser installatie en vaatwasser reparatie in Amstelveen

Vaatwasser installatie en vaatwasser reparatie in Amstelveen

Om snel en probleemloos van uw nieuwe vaatwasser te genieten, kiest u bij voorkeur voor installatie door een erkend bedrijf voor wasmachine reparatie Amsterdam. Er zijn een aantal eisen op het gebied van veiligheid waar uw keuken aan moet voldoen, onder andere op het gebied van bestaande elektriciteit. Daarmee wordt niet alleen uw eigen veiligheid gewaarborgt, maar tevens voorkomt u hiermee vroegtijdige schade aan uw keuken- en witgoed apparatuur.

Uw witgoed monteur voor reparatie en inbouw van uw vaatwasser

Zo is het belangrijk dat nieuwe aansluiting op het bestaande electriciteitsnet en de waterleidingen volgens de actuele, geldende normen gebeurt. Denk hierbij aan het gebruik van een veilig, geaard stopcontact zónder verlengsnoeren. Een vaatwasser verbruikt gmiddeld zoveel stroom dat hiervoor een aparte stroomgroep zal moeten worden aangelegd.  Indien er tevens een nieuw stopcontact moet komen voor uw vaatwasser dan dient deze tegenwoordig waterdicht te zijn. Ook mag het stopcontact zich niet op minder dan 0,6 meter van de aansluiting op het waternet bevinden, en dient er een differentieelschakelaar van 30mA te worden geplaatst. Uw monteur kan deze zaken eenvoudig voor u aanleggen, waardoor u verzekerd bent van een veilige situatie.

Wanneer er sprake is van inbouwapparatuur komt er nog meer kijken bij de installatie van een nieuwe afwasmachine. Naast de benodigde aansluitingen op water- en electriciteitsnet dient de machine correct te worden weggewerkt binnen de bestaande struturen van de keuken. Meestal zijn de hiervoor benodigde materialen voorhanden en kan onze installateur ook deze klus voor u klaren. Het is echter ook mogelijk dat er hiervoor nog specifieke materialen voor dienen te worden aangeschaft. Denk hierbij aan plinten, afwerkingsplaten en evtentueel verf. Het zal per keuken en per vaatwasser verschillen hoe deze klus in zijn werk gaat.

Witgoed reparatie beschikt over een team van deskundige monteurs

Vaatwasser reparatie Amstelveen heeft verspreid over het land een team van deskundige  beschikbaar voor het installeren van alle gangbare en minder gangbare type afwasmachines. U kunt bij ons eenvoudige online uw afspraak inplannen, maar wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Witgoed reparatie staat bekend om onze snelle, klantgerichte service en scherpe tarieven – zo rekenen wij geen voorrijkosten en kunt u bij ons doorgaans de volgende dag al terecht!

Voor meer info : klikt u hier