War-Hammer-Fantasy
Image default
Energie

LED Lampen steeds populairder

40% Groei in vraag naar LED Lampen in 2013

In 2013 zal de vraag naar LED Lampen met maar liefst 40% toenemen. Sinds de gloeilampen verboden zijn in de Europese Unie is de vraag naar alternatieven als spaarlampen en led lampen explosief gestegen. Het aantal verkochte lampen is daardoor toegenomen en deze trend zet zich voor in 2013. Philips verwacht een groei van 40% in de vraag naar LED Lampen over 2013 vergeleken met 2012.

LED Lampen steeds beter

De technologische ontwikkeling staat natuurlijk ook niet stil en nu de vraag naar LED Lampen explosief stijgt gaan de technologische ontwikkelingen ook steeds verder. LED’s die veranderen van kleur temperatuur wanneer ze gedimd worden zijn dit jaar op de markt geintroduceerd en bovendien weten LED lampen tegenwoordig de kleurtemperatuur van LED Lampen zeer goed te benaderen. Vrijwel elke LED Lamp is tegenwoordig verkrijgbaar in de kleur temperatuur 2700K die gelijk is aan wat we gewend zijn van onze halogeen en gloeilampen.

Groei na 2013

De verwachting is da took na 2013 de vraag naar LED Lampen zal blijven stijgen. Op dit moment wint de LED Lamp het duidelijk van de spaarlamp en totdat een ander alternatief zich aanbied lijkt het erop dat de LED Lamp aan het langste einde trekt. 

Voor meer info : klikt u hier