War-Hammer-Fantasy
Image default
Kunst en Kitsch

U kunt een schilderij kopen bij de schilderijwebshop

U wilt een schilderij kopen om als kunstwerk aan uw muur te hangen? Bij de Schilderijwebshop vindt u het breedste aanbod van schilderijen met uiteenlopende vormen van kunst. De grote collectie met kunstwerken is overzichtelijk weergegeven in uiteenlopende categorieën. U kunt dus meteen naar de categorie om een schilderij te kopen in het genre waar u naar op zoek bent. Zo kunt u rechtstreeks het aanbod van abstracte en moderne schilderijen bekijken, waar u een diversiteit aan kunstexpressies terugvindt. Andere thema’s in het aanbod van de Schilderijwebshop variëren van schilderijen met een stilleven tot schilderijen met bloemen als uitgangspunt.

Koop vandaag zorgeloos online een schilderij

U kunt het  olieverfschilderij van uw keuze gelijk online bestellen, waarbij er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. De Schilderijwebshop hecht namelijk een grote waarde aan het verlenen van een klantvriendelijke service. Daarom bezorgen wij niet alleen gratis binnen 48 uur als het schilderij op voorraad is, maar kunt u het kunstwerk ook gratis retourneren. Wij hanteren namelijk de ‘niet mooi, geld terug garantie’.  

Een schilderij kopen bij Schilderijwebshop stelt u in de gelegenheid een uniek kunstwerk aan te schaffen. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, zal het schilderij gratis verzonden worden. Op het moment dat u het kunstwerk thuis of op een ander afleveradres ontvangt, kan het schilderij meteen aan de muur worden gehangen. Alle schilderijen in ons aanbod zijn namelijk voorzien van een ophangsysteem. Het schilderij wordt bovendien voor levering opgespannen op een houten spierraam.

De schilderijwebshop levert binnen 48 uur

Nadat u de bestelling voor een schilderij kopen heeft geplaatst, worden kunstwerken uit voorraad geleverd binnen 48 uur. De gratis verzending wordt gecombineerd met de mogelijkheid om het kunstwerk gratis retour te zenden. Er worden diverse betaalopties beschikbaar gesteld, variërend van iDeal tot overboeking en van PayPal tot onder rembours betalen.

Voor meer info : klikt u hier