Een ruime douchecabine

De ene douchecabine is de andere niet

Ik verbaas me de laatste tijd nog wel eens over de grote verschillen die je in badkamers tegenkomt. De ene badkamer is de andere niet en wat nog veel duidelijker is, de ene douchecabine is de andere niet. Ik zal het niet ontkennen, ik sta graag onder de douche en sta vaak ook lang, of althans, wellicht langer dan gemiddeld onder de douche. Het is ongeveer het eerste wat ik doe in de ochtend. Daarom is het prettig om fijn wakker te worden. Als je dan in een douchecabine komt waar je je kont niet kan keren, dan is dat een stuk minder prettig wakker worden dan als je in een douchecabine komt die lekker ruim is en waar je met gemak je douchefris of je zeep kan pakken, zonder dat je een blessure oploopt doordat je je in allerlei onmogelijke bochten moet wringen.

Een ruime douchecabine

Ik zelf ben dus groot voorstander van de wat ruime douchecabine. Het vraagt misschien even wat denkwerk aan het begin van het proces, maar de keuze van een ruimere cabine betaalt zich wat mij betreft altijd uit. Ik begrijp dat niet elke badkamer geschikt is voor een ruime douchecabine, maar veel badkamers hebben toch echt voldoende ruimte voor een fatsoenlijke cabine, het is alleen de vraag waar je je ruimte aan besteedt. Het gaat dan om het zoeken van een praktische invulling van de ruimte. Daar wordt op ingespeeld door de diverse douchecabine fabrikanten. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen, maten en prijsklassen.

Meer informatie en meer keuze uit breed assortiment

Op sanitairtotaal.nl  kunt u een kijkje nemen in het assortiment dat we momenteel hebben. Als er niet tussen staat wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.

Voor meer info : klikt u hier