Zo werkt spouwmuurisolatie

Meer comfort door spouwmuurisolatie

In veel oude huizen is het een groot probleem, maar ook in nieuwe huizen wil het nog wel eens voorkomen: tocht. Dit is erg vervelend en kan uw wooncomfort zeker negatief beïnvloeden. Gelukkig is dit vaak op een eenvoudige manier al sterk te verbeteren en dat is door een betere isolering. Er zijn verschillende vormen van isolering mogelijk bij www.ETS-isolatie.nl die u zou kunnen overwegen, namelijk:

–          spouwmuurisolatie

–          vloerisolatie

–          dakisolatie

–          bodemisolatie

–          verdiepingsvloerisolatie

Al deze vormen van isolering kunnen ervoor zorgen dat u last krijgt van veel minder tocht en dat uw wooncomfort zal verbeteren. In veel oudere huizen hebben mensen er wel aan gedacht om het dak en de vloer goed te isoleren, maar de spouwmuurisolatie is vaak lastiger.

 

Zo werkt spouwmuurisolatie

Niet in alle huizen is het mogelijk om spouwmuurisolatie toe te passen, daarom zult u altijd eerst een goed advies hierover moeten inwinnen. De meeste bedrijven die deze vorm van isoleren aanbieden, bieden de mogelijkheid tot een gratis adviesgesprek. Er wordt dan eerst een controle uitgevoerd of het bij uw woning mogelijk is om spouwmuurisolatie toe te passen en vervolgens wordt er met u besproken welke materialen geschikt zijn. De meest gebruikte materialen zijn minerale inblaaswol, gesloten cellig Polyurethaan schuim en HR-Isoparels.

 

Ga naar ETS Isolatie

Wilt u weten of spouwmuurisolatie voor uw woning een optie is, dan is het goed om eens contact op te nemen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. ETS Isolatie is een van deze bedrijven en zij hebben al jarenlang ervaring op dit gebied. Wij hebben voor onze spouwmuurisolatie ook voor dit bedrijf gekozen en wij waren zeer tevreden over hen. Niet alleen over het geleverde werk, wat uiteraard het belangrijkst is, maar ook over de service. Wij kunnen ETS Isolatie daarom ook van harte bij u aanbevelen.

Voor meer info : klikt u hier