War-Hammer-Fantasy
Image default
Energie

Zonnepanelen voor de particuliere markt

Kies voor zonnepanelen

Gebruikmaken van zonnepanelen is een schoner, goedkoper en beter alternatief voor energiewinning dan de traditionele brandstoffen. Zonnepanelen leveren een positieve bijdrage aan het verminderen van de belasting op de natuur. Als mensheid hebben we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de toekomstige generaties om geen roofbouw te plegen op onze planeet. Zo dienen we de uitstoot van koolstofdioxide binnen de perken te houden, iets waar Nederland met haar lage ligging zeker ook direct belang bij heeft. Zonnepanelen inzetten kan hiertoe een stap in de goede richting zijn.

Zonnepanelen voor de particuliere markt

We zijn gaarne bereid u van dienst te zijn bij het zo efficiënt mogelijk gebruikmaken van zonnepanelen. We hebben een ruime ervaring en kunnen u derhalve van deskundig advies voorzien. Handige tips om het hoogste rendement uit zonnepanelen te halen zijn:

  • Het dak kan het beste op het zuiden liggen;
  • De hellingsgraad van uw dak kan het beste tussen de 15 en 40% liggen;
  • Hoewel ook bij bewolking energie wordt opgewekt, dienen de panelen het liefst in een schaduwvrije omgeving geplaatst te worden.

Solergy levert kwaliteit van de bovenste plank

U bent bij ons aan het juiste adres als u wilt profiteren van de talloze voordelen van deze moderne en schone energiebron. Het spreekt voor zich dat wij de leverancier zijn van zonnepanelen van hoogstaande kwaliteit. Wij bieden tevens complete doe-het-zelf-pakketten aan, waarbij ook een omvormer, montagemateriaal en de benodigde kabels geleverd worden. Hiermee kunt u zelf aan de slag. Als u liever de installatie door professionals laat uitvoeren, dan kan dat natuurlijk ook. Wij ontzorgen u volledig. Vraag vrijblijvend een offerte voor installatie aan. Onze zeer ervaren installateurs zijn u graag van dienst. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Schroom dan ook niet om ze te stellen, daar zijn we voor. Bel of mail ons vrijblijvend.

Voor meer info : klikt u hier