War-Hammer-Fantasy
Image default
Gezondheid

Incontinentie is eenvoudig op te lossen

Oplossing voor incontinentie

Mijn oma had nogal last van haar incontinentie. Ze kwam de deur niet meer uit omdat ze bang was voor spontaan urineverlies. Ze schaamde zich kapot en trok zich met de jaren steeds meer terug. Ik maakt mij zorgen om haar. De incontinentie ging haar leven bepalen en vooral beperken. Ik had ook met haar te doen. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een structurele oplossing voor haar probleem. Ik zocht het halve internet af voor een goed middel, maar ik kon in eerste instantie niets vinden dat aan de wensen van mijn grootmoeder voldeed. Daarom besloot ik verder te zoeken.

Incontinentie is eenvoudig op te lossen

Ik wist natuurlijk wel dat ik geen permanente, fundamentele oplossing zou kunnen vinden voor de incontinentie. Ik zou het niet weg kunnen nemen. Maar wat ik wel kon doen is haar blij maken met iets, waardoor het haar niet meer zou beperken in haar vrijheid.

  • Ik stuitte ineens op de website van Drymed.
  • Ik keek er even rond en het zag er betrouwbaar uit.
  • Alles kwam degelijk op mij over en ik besloot om even contact met de firma op te nemen.

 

Ik legde het incontinentie probleem van mijn oma aan hen voor en de vriendelijke medewerker die ik aan de lijn had wist meteen welk materiaal zij nodig zou hebben.

Een klantvriendelijke service

Ik stond werkelijk versteld van de klantvriendelijkheid. Deze medewerker was erg klantgericht en snapte mijn probleem. Ik bestelde incontinentie materiaal voor mijn grootmoeder. Zij was er bijzonder blij mee. Sindsdien komt zij de deur weer uit. Ze voelt zich niet meer gevangen in huis, maar ziet ook weer andere mensen. Op die manier is te zien hoe dit fantastische broekje tegen incontinentie het leven van mijn oma grondig heeft verbeterd. Ik zou het daarom iedereen aanraden.

Voor meer info : klikt u hier