War-Hammer-Fantasy
Image default
Winkelen

Vier handige items voor koukleumen

Het is winter en het duurt ook echt nog wel even voordat de winter voorbij is. Sommige mensen vinden de winter een heerlijke periode, maar als je een echte koukleum bent, kan je nu best een pittige tijd hebben. Gelukkig is de markt op het moment goed ingespeeld op mensen die wat minder goed tegen de kou kunnen. Dit zijn vier items die koude winters voor de echte koukleumen iets draaglijker kunnen maken.

Warmtekussen

Een warmtekussen is ideaal om je op koude dagen comfortabel te voelen in huis. Deze kussens leveren elektrische warmte en hebben een verwarmingselement dat je kunt opladen. Heerlijk om bij je te houden wanneer je op de bank zit om een filmpje te kijken, of wanneer je gaat slapen. Als je veel thuis werkt en lang stil moet zitten achter je laptop, kan het ook heerlijk zijn om een warmtekussen op schoot te leggen.

Handschoenen met verwarmingselementen

Op de echt koude dagen lijkt het soms alsof je vingers eraf vriezen, recht door je handschoenen heen. Gelukkig is ook daar een oplossing voor. Het is geen goedkope oplossing, maar het maakt de winterdagen wel een stuk comfortabeler. Handschoenen met verwarmingselementen houden je handen lekker warm en bevatten een accu die kan opladen. Ideaal, omdat je met een verwarmingselement in jouw handschoenen niet afhankelijk bent van je eigen lichaamswarmte om warm te blijven.

Infraroodheaters

Een elektrisch kacheltje kan het op koude dagen net wat lekkerder warm maken in huis. Er is één nadeel: die dingen slurpen ontzettend veel energie. De infrarood heater is een soort elektrische kachel, maar met een veel lager wattage. Binnen no time maken zij de ruimte lekker warm. Het kost ongeveer 40 cent om een infrarood heater een uurtje aan te zetten. Dat is het wel waard toch?

Elektrische deken

Ook je deken kun je verwarmen met een elektrisch verwarmingselement. Heerlijk om in de allerkoudste nachten lekker onder te liggen, of leg je elektrische deken op de bank, zodat je een lekker warm zitvlak hebt. Koop een lekker zachte elektrische deken in een mooie kleur die bij je interieur past. Zo is het niet alleen een praktisch, maar ook een stijlvol item.