War-Hammer-Fantasy
Image default
Aanbiedingen

Minder werk met een codeersysteem

Codeersystemen zijn erg belangrijk voor een bedrijf, omdat een codeersysteem ervoor zorgt dat bepaalde informatie op de goede tijd op de juiste plek tegen minimale kosten komt. Zo zorgt een codeersysteem ervoor dat informatie veel beter en soepeler door een bedrijf heen loopt, waardoor het proces van een bedrijf ook beter loopt.

Het proces loopt soepeler omdat er door goed gecodeerde informatie minder verspillingen in een bedrijf zijn, waardoor een bedrijf minder verliezen lijdt. Daarnaast zorgt een vast manier van goederen door een bedrijf ervoor dat er duidelijkheid is in het proces waardoor het mogelijk wordt om andere verspillingen te zien.

Een van de bekendste voorbeelden van coderen is de barcode. Barcodes worden in nagenoeg elke winkel gebruikt. Deze barcodes zorgen ervoor dat het altijd mogelijk is om te weten waar bepaalde producten zijn omdat een product met de barcodescanner kan worden gescand. Uiteindelijk is de barcode zo belangrijk in een winkel dat de barcode van de producten vaak de leidraad is voor het proces in de winkel. Zo wordt binnenkomende voorraad gescand en hoeft deze niet meer handmatig te worden geteld en verwerkt en is het altijd mogelijk om te weten hoeveel voorraad er is.

Een veelgebruikte manier van coderen is het gebruik van een continous inkjet printer. Een voorbeeld van een continous inkjet printer is het off line coderen met een kabelprinter. Het is altijd al moeilijk geweest om op kabels te printen. Uiteindelijk is daar een oplossing voor gekomen met de kabelprinter. Deze printer kan letters op een kabel drukken waardoor het mogelijk is om een code op een kabel te plakken, waardoor je elke kabel een eigen code kan geven, zodat kabels beter uit elkaar kunnen worden gehouden. Dit zorgt ervoor dat er minder kabels door elkaar raken op een bouwplaats, waardoor er minder kabels opnieuw hoeven worden gelegd.

Voor meer info : klikt u hier