War-Hammer-Fantasy
Image default
Aanbiedingen

Wil je je iPhone 7 batterij laten vervangen?

In 2016 is de iPhone 7 op de markt verschenen, een van Apple’s top ontwerpen. Het model kwam met de nodige verbeteringen op het vorige model, de iPhone 6S Plus. De iPhone 7 is namelijk tot 30 minuten waterdicht op een diepte van 1 meter, en ook de batterij gaat een stuk langer mee dan die van zijn voorganger. Als je nu nog steeds een iPhone 7 in gebruik hebt, dan ben je er vast heel zuinig op geweest. Maar hoe voorzichtig je ook met je telefoon omspringt, dat kan niet voorkomen dat na een aantal jaar de kwaliteit van de batterij achteruit gaat. Wil je nog geen afstand doen van je iPhone 7? Een iPhone 7 batterij vervangen is een goedkope oplossing om nog weer jaren met je telefoon te kunnen doen.

 

Waarom zou je een iPhone 7 batterij vervangen?

In de iPhone 7 zit een 3.80 V 7.45 Wh Lithium-Ion batterij. Als je de iPhone net hebt gekocht en de batterij nog nieuw is kun je met een volle batterij 14 uur lang bellen of van het internet gebruik maken voordat je de telefoon weer aan de oplader moet hangen. En je kunt wel 10 dagen lang de iPhone in de stand-by stand laten staan. Als je de iPhone ’s avonds aan de oplader hangt is dat voldoende om de volgende dag weer volop gebruik van je telefoon te kunnen maken. Maar ook een Lithium-Ion batterij heeft een beperkte levensduur. Na een paar jaar loopt je batterij steeds sneller leeg, en duurt het ook langer voordat hij is opgeladen. Dan is het tijd om je iPhone 7 batterij te vervangen.

 

iPhone 7 batterij vervangen verlengt de levensduur van je telefoon

In iPhones worden Lithium-Ion batterijen gebruikt omdat ze veel lichter zijn dan loodbatterijen en bovendien ook een veel hogere energiedichtheid hebben en het beter blijven doen bij verschillende temperaturen. Maar ook Lithium-Ion batterijen hebben hun nadeel. Ze kunnen namelijk maar 400 tot 600 keer opgeladen worden. Dat is de reden dat je beter kunt wachten met het opladen van je iPhone totdat de batterij bijna leeg is. Je kunt zo de levensduur van de batterij een beetje rekken, maar niet voorkomen dat de batterij het op een gegeven moment niet meer doet. Als de batterij te snel leegloopt kun je bij het GSM Reparatie Centrum je iPhone 7 batterij laten vervangen. Een batterij vervangen van een iPhone 7 is een eenvoudige reparatie zodat je binnen een half uur weer buiten staat met een iPhone die het weer als vanouds doet en met 3 maanden garantie op de nieuwe batterij.