War-Hammer-Fantasy
Image default
Onderwijs

Cultuurdag organiseren

Cultuurdag organiseren

Een Cultuurdag organiseren op een middelbare school is soms nog best een grote opgave, al helemaal wanneer je dit voor de gehele school wilt doen. Docenten zijn vaak al te druk met het werk wat ze momenteel hebben, dit resulteerd er vaak in dat de organisatie van evenementen blijft hangen en er uiteindelijk veel consessies gemaakt moeten worden door de tijdsdruk. Een evenement organiseren voor honderden leerlingen is ook geen grapje, je hebt de juiste kennis en vaardigheden nodig om dit in goede banen te leiden. Met dit als reden is het verstandig, en waarschijnlijk ook voordeliger, om een bedrijf te vragen dit te doen. 

Kleinkunstig is zo’n bedrijf, met jaren aan ervaring en een zeer innovatieve houding zorgt Kleinkunstig keer op keer voor een geweldig evenement. Kleinkunstig onderscheid zichzelf met de Cultuurdag, tijdens de Cultuurdag worden de leerlingen van uw middelbare school overgoten met nieuwe informatie. De leerlingen gaan tijdens een cultuurdag aan de slag met het leren van nieuwe dingen, varierent in verschillende disciplines. Afhankelijk van de wens van de middelbare school zelf organiseerd Kleinkunstig het perfecte evenement, dit doen zij altijd op maat en in overleg met de opdrachtgever. 

Cultuurdag CKV

CKV is een brede term en daarmee lastig om in een les per week vorm te geven. Veel leerlingen halen weinig plezier en leermomenten uit een CKV-les, vaak heeft dit te maken met de desinteresse die ze hebben in het vak. CKV kan daarentegen natuurlijk ontzettend leuk en leerzaam zijn, veel leerlingen hebben niet door dat de artiesten naar wie zij opkijken ook onder de CKV-paraplu geplaatst kunnen worden. 

Het idee van wat CKV is wordt tijdens de Cultuurdag aangepakt en in een nieuw, vers jasje gestoken. Na de Cultuurdag kunnen de leerlingen weer vol inspiratie en motivatie aan de slag. Interesse? Neem eens een kijk op de website, we zien u daar!

 

https://kleinkunstig.nl