War-Hammer-Fantasy
Image default
Electronica en Computers

De beste printer kopen

De beste printer kopen

Iedereen heeft een eigen idee bij de Beste printer kopen. Zo wil de een hem gebruiken voor het printen van mails en teksten, waar de ander hem weer gebruikt voor foto’s. Ook is het belangrijk om een keuze te maken tussen een inkjet of laserprinter. Mensen met een laag budget of mensen die weinig een printer gebruiken kiezen vaak voor een inkjet printer. Deze is in aanschaf vele malen goedkoper, maar de inktpatronen zijn wel een stuk duurder. Voor mensen die veel printen of een bedrijf hebben raden we een laserprinter aan. Het is een eenmalige uitgave, maar deze win je zo weer terug. De laserpatronen zijn een stuk goedkoper, maar de printers zijn ook een stuk sneller. Per uur gezien haal je dus ook een hogere productie en dat telt ook flink op.

Denk goed na over je keuze

Veel mensen staren zich blind op de prijzen van een printer. Maar eigenlijk is dat iets wat pas het laatste erbij komt kijken. Vandaag de dag ontwikkeld de techniek zo snel, dat je met hetzelfde budget vaak ook een goed model kunt krijgen. Hier moet je dan even net wat meer onderzoek voor doen, maar dat betaald zich allemaal terug. Het is dus verstandig om goed research te doen en de reviews van andere mensen door te nemen. 

Waar let je op bij het kopen van een printer

Bij 5top maken wij de keuze een stuk makkelijker voor je. We hebben een top 5 samengesteld van de beste printers op alle gebieden. Hierbij hebben we gekeken naar de specificaties, maar natuurlijk ook niet onbelangrijk de prijzen. Daarnaast hebben we een korte omschrijving toegevoegd waarmee jij de belangrijkste punten in een oogopslag kunt zien. Niet overtuigd? Ga dan naar de website van het bedrijf dat deze printers verkoopt. Zij hebben een uitgebreidere versie met specificaties.