War-Hammer-Fantasy
Image default
Auto’s en Motoren

123 Theorie: daar slaag je snel!

123 theorie staat bekend om haar dagcursus en die is echt immens populair! Met name bij jongeren. Dus zoek jij een adres voor professionele theorieles in Rotterdam? Je kunt terecht bij 123 Theorie. Als je 123 Theorie vergelijkt met andere opleidingen vallen een aantal dingen op. In positieve zin welteverstaan.

Nummer 1: het is een spoedcursus. Op een en dezelfde dag krijg je les en doe je het theorie-examen. ’s Morgens maak je kennis met de docenten die je vervolgens alles zullen bijbrengen wat je voor de middag nodig hebt. Inderdaad ’s middags vindt het examen plaats.

Nummer 2: bij 123 Theorie krijgt iedereen een eerlijke kans om te slagen. Juist ook die mensen die onzeker zijn en faalangstig. De 123 auto theoriecursus levert geen stress op en kent een ontspannen en positieve vibe. De verkeersregels in Nederland zijn niet allemaal ingewikkeld. Veel dingen zijn vanzelfsprekend en heel veel weet je nu al.

En dan nummer 3: de scherpe prijs van 123 Theorie. Zodra je je inschrijft hoor je wat de kosten zijn en daar komt dan niks meer bij. Je hoeft ook geen dure boeken te kopen, dat scheelt behoorlijk!

Vele locaties in NL

Woon je in Den Haag of omstreken, dan kies je natuurlijk voor een theoriecursus Den Haag. Heb je een beetje haast, oftewel wil je snel examen doen? Dan zit je helemaal goed bij 123 Theorie. Er zijn meerdere cursusdagen per week en dat je in een keer slaagt is zo goed als zeker. Onze slagingspercentages liggen boven het landelijk gemiddelde. Met name voor jongeren die ADHD hebben of die dyslectisch zijn. Onze docenten zullen je op je gemak stellen en je ervan overtuigen dat je het in je hebt om direct voor het examen te slagen. Inschrijven kan online. Met eventuele vragen kun je terecht bij dit telefoonnummer: 085 060 1230, deze Whatsapp: 0629 99 99 63 en dit mailadres: info @ 123-theorie. nl. Tot snel!

 

Voor meer info : klikt u hier