War-Hammer-Fantasy
Image default
Vakantie

De beste Spaanse bestemmingen

Je kiest er toch op het laatste moment voor om op vakantie te gaan, omdat het in Nederland maar slecht weer blijft. Je kunt dan kiezen uit een van de vele beschikbare Spaanse bestemmingen. Er zijn in Spanje een hoop plekken beschikbaar. De een wat drukker dan de ander, maar vaak is er voor ieders wat wils. Zo zijn er genoeg plekken om de avonturier uit te hangen, maar zijn er ook genoeg plekken met stranden waar je lekker de hele dag kunt genieten van het strand.

Je moet natuurlijk wel opletten met waar je naar toe gaat naar Spanje, want de ene plek is veel meer toerisme te vinden dan de andere plek. Een plek zoals Tenerife en Ibiza zul je waarschijnlijk heel wat toeristen op vinden. Sommige mensen vinden dat natuurlijk helemaal niet erg en het blijven hele mooie plekken om toch een keer in je leven te bezoeken.

Voor de mensen die liever wat meer rust hebben kunnen beter naar Menorca gaan. Deze plek heeft veel historische plaatsen en aardig wat monumenten staan die ook opgenomen zijn in de UNESCO ’s wereld erfgoed lijst. Dus voor de mensen die wat meer van de cultuur en de geschiedenis houden, maar ook van rust is dit toch een van de beter plekken.

Voor de avonturiers kun je beter naar La Gomera gaan. Dit is een plek waar een hoop bergen en kliffen terug te vinden zijn. Het is een van de minst bezochte eilanden op de Canarische Eilanden. Dus ook hier kun je komen voor je rust, alleen is het voor de wat oudere mensen misschien niet helemaal ideaal, omdat alles toch wel aardig op hoogte is. Zo is er voor iedereen wel wat te doen en kun je toch wel goed je vakantie Spanje vergelijken om te kijken wat het beste is voor je.

Voor meer info : klikt u hier