War-Hammer-Fantasy
Image default
Woning en Tuin

Boomkwekerij Van IJmeren

In onze zoektocht naar een boomkwekerij, waar wij bomen kunnen kopen, zijn wij uitgekomen bij Van IJmeren. Daar zijn wij inmiddels ook langs geweest. Met als resultaat dat wij prachtige bomen hebben gekocht. Graag vertel ik dan ook meer over hen.

Nieuwe tuin

Wij hebben een tuinontwerp laten maken door een hovenier. En daar zijn wij heel erg blij mee! Want hij heeft een fantastische opzet gemaakt met hoe het eruit moet komen te zien. Maar daar hebben wij dan natuurlijk nog wel de bomen voor nodig. Daarom zijn we, met het ontwerp op zak, op zoek gegaan naar de juiste bomen. Eerst op internet. Zodoende wisten we al snel naar wat voor een bomen we moesten zoeken. Toen wij gingen zoeken naar een boomkwekerij, kwamen we uit bij Van IJmeren uit Opheusden. Er stonden direct in ieder geval al flink wat beoordelingen. En alle reviews waren zeer positief! Met name over de prijs- kwaliteitsverhouding. En dat alles vers werd gerooid. Dat lazen wij dan ook op de website als unique selling points. Ook viel het ons op dat ze hun bomen zeer goed onderhouden. En laten groeien met allerlei verschillende technieken. Zodoende om ervoor te zorgen dat ze ook tijdens mindere weersomstandigheden in Nederland goed blijven groeien.

Vervolgens zagen wij in hun webshop dat zij vele verschillende bomen verkochten. Zowel sierbomen als laanbomen. En overal boden ze aan om een kijkje te komen nemen bij hun boomkwekerij.

Naar van IJmeren

Daarom besloten wij dan ook om naar Opheusden toe te gaan. En daar een kijkje te nemen bij hun bomen. Op afspraak gingen wij daar langs en we werden hartelijk ontvangen. Vervolgens hebben wij heel erg goed advies gekregen. Met als resultaat een aantal prachtige bomen, die wij mee naar huis hebben genomen. De hovenier zal ze binnenkort planten. En dan is onze tuin klaar!

Voor meer info : klikt u hier