War-Hammer-Fantasy
Image default
Woning en Tuin

Kamerdecoratie

Vind je je kamer saai worden? Ben je niet meer tevreden over de inrichting en wil je wel wat nieuws, maar heb je het geld niet om grote veranderingen aan te brengen? Dan is het misschien tijd om wat nieuwe accessoires te halen om je kamer op te fleuren. 

 

Een van de makkelijkste manieren om je woonomgeving op te fleuren is om wat mooie schilderijen op te hangen. Het is erg simpel om een schilderij uit te zoeken dat je mooi vindt en vervolgens op te hangen en het beste is dat dat helemaal niet duur hoeft te zijn. 

 

Een andere optie is om wat mooie decoratieve kussens te kopen. Je merkt het zelf vaak niet, maar kussens zijn heel goed in het atmosfeer geven aan een kamer op een subtiele manier.

Als je een kussen vindt dat goed past bij je kamer zal zeker weten de kamer verbeteren.

 

Wat ook kan helpen is het plaatsen van een paar planten in je kamer. Planten springen vaak niet al te veel in het oog, maar kunnen toch heel erg bepalend zijn voor hoe een kamer aanvoelt. Met een mooie vaas en een kleine plant kan je een kamer er al veel levendiger uit laten zien. 

 

Waarschijnlijk heb je er nog nooit over nagedacht, maar het soort klok dat je ophangt in je kamer bepaalt ook hoe de kamer aanvoelt. Een doorsnee kantoor klok zal veel minder positieve emoties opwekken dan een houten klok met wat versieringen. Klokken maken net zozeer deel uit van het interieur als bijvoorbeeld je bed.

 

Net zoals een klok is een spiegel een voorwerp waar vaak niet zo veel over nagedacht als het in de kamer wordt neergezet, maar net zoals een klok maakt een spiegel wel degelijk uit. Als je kamer een speels uiterlijk heeft is het passend om een wat rondere spiegel te nemen. Als je een serieuzere kamer hebt is het passend om een strakke en rechte spiegel te hebben.

 

Voor meer info : klikt u hier