War-Hammer-Fantasy
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Voor huis verkopen en terughuren heb ik voor Thuisborg gekozen, klik hier voor de website thuisborg.nl. Dat was namelijk een aanbeveling van iemand die mij erop wees dat verzilverd wonen een ideale optie is om direct het vermogen wat in je huis zit op de bank gestort te krijgen. En dan kun je er ook nog blijven wonen!! Want je huurt het direct terug van de nieuwe woningeigenaar.

Thuisborg

Voor huis verkopen en terughuren kun je naar een aantal verschillende partijen toe in Nederland. Maar degene waarmee ik hierover sprak, raadde mij Thuisborg aan. Bij thuiskomst ben ik dan ook direct naar de website gegaan. Daar las ik nog veel meer informatie over je huis verkopen en terughuren. Onder andere dat Thuisborg meestal niet zelf het huis opkoopt. Maar daar hebben zij zogeheten investeerders voor. En Thuisborg staat daar alleen als communicatie bij, als tussenpersoon tussen de investeerder en (voormalig) woningeigenaar. Omdat ik dit allemaal heel erg goed vond klinken, en ook graag nog een keer op vakantie ga, heb ik besloten om voor het verzilverd wonen te kiezen. Op die manier ontvang ik dus het geld wat in mijn huis zit. En kan ik ook weer op vakantie gaan. Ik heb dan ook contact opgenomen met Thuisborg om een afspraak te maken. Daarbij gaf degene aan de andere kant van de lijn aan dat het hen verstandig leek om bij mij thuis langs te komen. Zo konden zij daar meer informatie geven. Maar ook beoordelen of dat mijn woning in aanmerking komt voor het huis verkopen en terughuren. Want dat bleek namelijk niet altijd het geval te zijn…

Woning goedgekeurd

Na meer informatie ontvangen te hebben bij de afspraak, en nadat mijn huis was goed gekeurd voor het verzilverd wonen, heb ik dan ook besloten om hiervoor te gaan kiezen. Momenteel zijn ze bij Thuisborg op zoek naar een investeerder voor mijn woning.

Voor meer info : klikt u hier