War-Hammer-Fantasy
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau ervaring

In deze blog wil ik graag mijn incassobureau ervaring met jullie delen. Tegenwoordig maakt veel bedrijven gebruik van incasso bureaus om het geld van zijn openstaande rekeningen van debiteuren te kunnen verzamelen. Sinds dat wij ook een beetje in de crisis zitten gaan veel bedrijven failliet en andere hebben het moeilijk om zijn facturen te betalen. Wat ook begrijpelijk is, maar de bedrijven die zijn geld niet ontvangen hebben dat eigenlijk weer nodig om eigen bedrijf te kunnen onderhouden. En zo gaat het een beetje door. Ook wij helaas moesten gebruik maken van incasso bureau. Onze klanten wouden zijn facturen niet betalen en na veel pogingen lukte ons helemaal niet om het geld te verzamelen. Hier geef ik paar tips van ons en hoe het bij ons verlopen is. 

Waar op te letten?

Maar, waar op te letten bij het kiezen van een incasso bedrijf? Een incasso medewerker is iemand die contact zou opnemen met alle debiteuren, en alles er aan zou doen om jouw geld te verzamelen. Daarnaast zijn er verschillende soorten bedrijven. De meeste brengen geen kosten in rekening voor het maken van dossiers, sommige wel. Het is niet gebruikelijk om dat de doen, dus let daar op. Verder een goede tip is om een ‘no cure no pay’ incassobureau te vinden. Die gaan geen onnodige kosten in rekening brengen, wat fijn is voor jou bedrijf. Derden rekening moet jouw incasso bedrijf ook hebben. Daar wordt jouw geld gestort door de debiteuren en kan je die niet kwijt raken.

Van Loon incassobureau

Wij hebben gekozen voor Van Loon incassobureau. Een incasso bedrijf met hoog slagingspercentage, die snel werkt en ervaren medewerkers heeft. Wij zijn heel tevreden over Van Loon incassoadvocaten! Top snel service en direct oppak van elke dossier. Het werkt echt prettig en efficiënt. Een echte aanrader!

Voor meer info : klikt u hier