War-Hammer-Fantasy
Image default
Dienstverlening

Jilster: afscheid groep 8

Voor afscheid groep 8 zocht ik een leuk afscheidscadeau, klik hier voor het afscheidscadeau groep 8 waar voor gekozen is. Wij hebben dat allemaal geregeld bij Jilster. Het eindresultaat is namelijk een tijdschrift geworden. Maar dan wel eentje die wij helemaal zelf hebben kunnen maken! Vanaf nul opgebouwd dus en met alleen onze inhoud erin. Op die manier is het een fantastische verrassing geworden voor de docente. En een heel mooi aandenken voor de kinderen. Zoiets gooi je namelijk niet zomaar weg! Graag leg ik in dit artikel uit hoe wij alles hebben gemaakt en hoe alles in zijn werk is gegaan. Maar natuurlijk ook hoe wij op dit hartstikke leuk idee kwamen.

Afscheid groep 8 tijdschrift

Voor ideeën voor een afscheid groep 8 cadeau zijn we gaan Googelen. En al gauw kwamen wij op de website van Jilster terecht. Daar zagen wij echt een super leuk en origineel cadeau. Namelijk het maken van je eigen tijdschrift. Direct hadden wij, een groep ouders van een aantal kinderen uit groep 8, allerlei leuke ideeën van wat wij daarin konden gaan verwerken. Bijvoorbeeld dat iedere leerling zijn of haar eigen pagina kreeg. En daarin iets zette over wat voor hem of haar onvergetelijk blijft uit groep 8. Of van eerdere jaren. En dan als leuke extra optie kunnen de ouders er ook nog iets bij zetten.

Vervolgens zijn wij met die groepje ouders begonnen met het contact opnemen met de andere ouders. En natuurlijk met de leerlingen uit groep 8 zelf met de vraag of dat zij dit een leuk idee vonden. En iedereen was razend enthousiast. Wij zijn dan ook direct begonnen met het ontwerpen en vullen van het tijdschrift. Wat tot een prachtig eindresultaat heeft geleid! Ook werd het heel snel afgedrukt en bezorgt. Kortom; een echte aanrader als afscheidscadeau voor afscheid groep 8.

Voor meer info : klikt u hier