War-Hammer-Fantasy
Image default
Internet

Voordelen

Je hoort de laatste jaren heel veel over glasvezelverbindingen maar wat zijn nu eigenlijk de echt voordelen van glasvezelverbindingen ten opzichte van de ouderwetse koperverbindingen? Een groot voordeel van glasvezel is het feit dat de verbinding natuurlijk razendsnel is maar ook dat verbinding veel stabieler is. Dit is natuurlijk een groot voordeel want vooral in de ‘spitstijden’ willen oudere internetverbindingen trager en trager worden. Met glasvezel heb je dit probleem dus niet en kun je ook in de avond prima Skypen zonder haperingen met je familie aan de andere kant van de wereld.

Gebruik je nu de internetverbinding thuis vooral vanwege je werk dan is glasvezel fusielassenzeer sterk aan te raden want het grote voordeel van internet via glasvezelverbindingen is het feit dat de uploadsnelheid net zo hoog is als de downloadsnelheid. Moet je dus voor je werk grote bestanden naar je collega sturen dan is een glasvezelverbinding wel zo handig. Aangezien door het thuiswerken steeds meer mensen vanuit huis werken is de vraag naar een goede internverbinding ook steeds groter geworden. In overleg met het bedrijf waar een persoon werkzaam voor is kunnen er vaak wel afspraken gemaakt worden ten aanzien van de kosten.

Mocht je nu ervoor hebben gekozen om een razendsnelle glasvezel internetverbinding voor thuis aan te schaffen dan is het natuurlijk wel verstandig om er geen wifi guest access van te maken. Anders kunnen de buren ook gratis meegenieten van je snelle verbinding en wordt de snelheid toch wat lager. Voorlopig blijven de glasvezel verbindingen maar toenemen. Zo is debelangstelling voor glasvezel in het buitengebied van gemeente Steenwijkerland is onverminderd groot. De bewoners van deze wijk hebben al lange tijd de wens voor een glasvezelverbinding. Ze zijn nu nog voor het internet afhankelijk van verouderd koperdraad. We hopen dat heel Nederland binnenkort razendsnel internet heeft!

Voor meer info : klikt u hier