War-Hammer-Fantasy
Image default
Beauty en verzorging

Beauty adviezen

Iedereen wil er altijd graag goed uitzien en het is geen geheim dat vrouwen vooral erg ijdel zijn. Vrouwen doen er daarom ook alles aan om er goed uit te zijn en hierdoor is er met betrekking tot dit onderwerp ook veel geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de vele beauty experts. Vaak luisteren mensen gretig naar de beauty experts maar er zijn soms ook wel eens adviezen die wat minder snel worden uitgevoerd. Zo lieten beauty experts laats weten dat iedere vrouw eigenlijk dagelijks haar gezicht zou moeten scheren. Dit toch wel enigszins bizar klinkende advies is gebaseerd op het feit dat het scheren van het gezicht volgens de beauty expers de reden is waarom mannen op leeftijd er goed uitzien. Met scheren worden namelijk niet alleen gezichtsharen verwijderd maar ook dode huidcellen. Dit stimuleert vervolgens weer de productie van collageen waardoor rimpels verminderen.

Maar het scheren zorgt er toch altijd voor dat het haar uiteindelijk dikker, donkerder en sterker terugkomt? Niet volgens Angela Garvin in ieder geval want de 46 jarige Britse vrouw scheert nu al zo’n acht jaar drie keer per week haar gezicht. Volgens haar ik het dikker, donkerder en sterker terugkomende gezichtshaar een mythe.  Ze is zeker niet de enige vrouw die dit doet want zo langzamerhand wordt dit idee ook door dermatologen omarmt en komen er producten op de markt om deze vrouwen te voorzien.

Het valt echter wel te bezien of het bij een kleine nichemarkt zal blijven of dat het straks echt zich ontwikkeld tot iets massaals. Het is echter wel jammer dat er dan geen haar groeit op het voorhoofd want een fronsrimpel verwijderen is nog altijd een veelgevraagde behandeling. Hiervoor moet je toch echt nog naar een cosmetische kliniek zoals bijvoorbeeld  Botox Rotterdam. We houden de beauty adviezen in de gaten.

Voor meer info : klikt u hier