War-Hammer-Fantasy
Image default
Zakelijk

Rugzakken bedrukken voor evenementen

Wil je als bedrijf graag meer bekendheid creëren? Dan is het een leuk idee om een team of sportclub te sponsoren. Je kunt dan bijvoorbeeld rugzakken bedrukken met het logo van jouw bedrijf erop. Een sportteam heeft altijd de sporttassen mee van de sportclub wanneer er een wedstrijd of evenement is. Meestal zijn er best veel mensen die komen kijken naar de wedstrijden, of die aanwezig zijn op evenementen. Hierdoor zullen veel mensen indirect in aanraking komen met jouw bedrijf.

Sportevenementen of schoolreisjes

Je kunt ook rugzakken bedrukken met jouw logo om deze vervolgens aan kinderen mee te geven op schoolreisje. In de dierentuin of op een pretpark lopen dagelijks honderden mensen rond. Hoe meer mensen op deze manier in aanraking komen met jouw bedrijf, hoe sneller ze het logo of de bedrijfsnaam zullen herkennen. Wanneer er ooit een mogelijkheid komt om te kiezen voor een bedrijf in een bepaalde sector en jouw bedrijf staat in de lijst, dan zullen ze waarschijnlijk voor jou kiezen omdat ze bekend zijn met het bedrijf.

 

Relatiegeschenk

Een rugzak is een unieke vorm van een relatiegeschenk. Je kunt je zakenpartners een bedrukt koord rugzakje cadeau doen. Iedereen kan hier wel iets mee. Of ze geven het aan hun kind om mee naar school te nemen, of ze gebruiken het als sporttas.