War-Hammer-Fantasy
Image default
Tuin en buitenleven

Geniet van het buitenleven, ook in het najaar

Met de nazomer zon de heg snoeien klinkt velen niet vreemd. Heggen zijn goede tuin schermen maar vergen veel onderhoud. Bij tuinhoutcentrum de Oude Stee in Roosendaal is een breed assortiment met tuinschermen van hout. In het tuinhoutcentrum vind u nog veel meer tuin accessoires zoals dakbedekking, overkappingen, tuinhuizen en alles om het buitenleven ook prettig te maken voor het najaar. Wellicht is het nu eens tijd voor een veranda of voor een nieuw tuinhuis?

Zit droog met een terrasoverkapping of carport

Met de herfst en de winter in het vooruitzicht is het fijn om toch buiten te kunnen zijn maar wel beschermd tegen regen en wind. Een terrasoverkapping of carport is da de ideale aankoop om droog te zitten en toch buiten te kunnen zijn. Bij de houthandel in Roosendaal ontdekt u diverse producten die hieraan voldoen. Zo zijn er verschillendetuinhuizen van Douglas hout waar u uw spullen veilig en droog kunt opbergen. Of misschien wilt u wel een nieuwe schutting bouwen van Douglas hout. Kom langs in de showroom en ontdek al het Douglas hout in Roosendaal. Naast het kwalitatieve hout in de houthandel treft u ook tuinaccessoires aan die de tuin tot een waar parel voor het oog maken.

Schitter met het nieuwste tuinhuis of veranda

Wie laat niet met volle trots het nieuwe tuinhuisje met veranda zien aan de buren?  Een tuinhuis met veranda is een oogappel in de tuin. Het moet kwalitatief sterk zijn en bestand tegen vier seizoenen maar ook de binnenkant moet praktisch zijn voor de spullen die u er in wilt opbergen. Tuinhuizen van Douglas hout  bieden de beste kwaliteit en het beste comfort. Het kwalitatieve Douglas houtkan jaren meegaan! Start uw tuin project vandaag nog en begin met inspiratie in de showroom bij de oude Stee in Roosendaal. Wij helpen u op weg naar uw frisse en nieuwe tuinproject.

https://www.deoudestee.nl