War-Hammer-Fantasy
Image default
Eten en drinken

Extreem overgewicht verslaan

Het is niet makkelijk om extreem-overgewicht te verslaan. Regelmatig zie je op tv-mensen hiermee worstelen. Het is gewicht dat in jaren is opgebouwd en dat in sommige situaties ervoor zorgt dat er sprake is van morbide obesitas. Dit kan het sociale leven van iemand enorm beperken. De enige oplossing lijkt vaak een operatie. Alleen daar zit vaak het probleem: om die veilig te kunnen onder gaan moet iemand eerst afvallen. En, dat is nu juist het probleem.

Oorzaak overgewicht

Heel vaak, zeker in het geval van morbide obesitas, liggen er innerlijke problemen aan ten grondslag. Dat maakt het heel erg moeilijk om het aan te pakken. Het is een feit dat het ook makkelijker is om overgewicht te krijgen. Voedsel, waaronder ook fastfood, is makkelijker verkrijgbaar. Daarnaast is de auto ook een prominente plek in gaan nemen in de wereld. Het helpt niet als stimulans om gezond en niet te veel te eten. Ook beweging zit minder in het systeem zo. Niet iedereen ontwikkelt morbide obesitas, maar het maakt het wel moeilijker in deze tijd om gezond te eten.

Oplossing

Bij extreem-overgewicht zie je vaak dat de oplossing ligt in diverse methoden. Daarbij is vaak hulp van de huisarts, een dieetexpert, sport coaching en een psycholoog. Vaak komt er uiteindelijk een operatie. Het is een lange weg van vallen en opstaan, waarbij helaas niet iedereen het redt.

Virtuele maagband ervaringen

Er zijn genoeg dingen die ervoor zorgen dat de oplossing erg moeilijk haalbaar is. Er is een ander hulpmiddel wat jammer genoeg nog niet veel wordt ingezet, maar wel bij kan dragen: een virtuele maagband. Er zijn diverse positieve virtuele maagband ervaringen. Mensen met een virtuele maagband zijn vooral blij dat er geen echte fysieke ingreep nodig is. Dat maakt het een stuk veiliger. En, als dat toch niet werkt, kun je altijd nog de fysieke route volgen. Volg wel het advies van de huisarts, er zijn veel positieve virtuele maagband ervaringen, maar het gaat wel om jouw gezondheid en een huisarts is dan de aangewezen persoon voor advies.

https://24taste.nl/virtuele-maagband-review-en-ervaringen/