War-Hammer-Fantasy
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een bikini met push up

De voordelen van een bikini met push up

 

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om een bikini te dragen met push up. Waar dit in het verleden vaak niet heel populair was, zien we dit de laatste jaren weer steeds meer toenemen. Niet alleen bij een bikini overigens, maar ook bij de normale bh’s en ook sportbh’s kiezen vrouwen steeds vaker weer voor een push up variant. Maar waar zou dit toch vandaan komen? Wat zijn de voordelen van het dragen van een bh of bikini met push up? Vraag jij dat jezelf af, dan hebben wij het antwoord voor je. 

 

Extra ondersteuning

 

De keuze voor een elomi bikini met push up is één van de meest populaire keuzes van dit moment. Dat komt doordat de push up zorgt voor extra ondersteuning. Vooral wanneer je actief bent op het strand of bij het zwembad, is het prettig dat jij je borsten extra kunt ondersteunen. Dit doe je overigens toch ook tijdens het sporten, dan draag je ook een sportbh met beugel zodat je borste ngeen kant op kunnen. Dit is dus ook bij een bikini van belang. 

 

Betere pasvorm

 

Een andere reden waarom veel vrouwen kiezen voor push up in hun bikini, is omdat de pasvorm dan een stuk beter intact blijft. Vooral wanneer je net uit het water komt, dan zal de bikini zich om je borsten tegen je huid vormen. Wanneer je dan kiest voor een bh met vulling of push up, dan zal je merken dat dit weinig tot geen verschil maakt met wanneer je nog droog bent. Dit is voor veel vrouwen een stuk fijner omdat ze zo niet direct hun volledige vrouwelijke vormen prijs hoeven te geven.

 

Je voelt je zelfverzekerder

 

Veel vrouwen blijven zich onzeker voelen wanneer ze op het strand lopen in bikini. Dit kan zijn omdat ze vinden dat hun bh maat niet groot genoeg zijn, maar ook omdat ze hun lichaam niet mooi vinden. Door het dragen van een push up bikini, zal je merken dat je al snel een stuk rechtop gaat lopen en je ook je schouder meer naar achter doet. Dit is vaak een onbewust proces doordat je borsten worden gelift. Maak hier daarom dus ook dankbaar gebruik van. Aangezien het een stuk mooier staat wanneer je rechtop loopt. Je kunt je voorstellen dat het ook voor een man niet aantrekkelijk is wanneer jij voorovergebogen met je schouder naar beneden loopt.