War-Hammer-Fantasy
Image default
Dienstverlening

Grond, tuinafval of stenen vervoeren? Huur een open aanhanger

Bent u op zoek naar een kiepaanhanger om materialen zoals grond, tuinafval of stenen te vervoeren? Dan bent u bij JobCar aan het juiste adres. Maar welk rijbewijs heeft u eigenlijk nodig om deze kiepaanhanger te kunnen rijden? In deze tekst zullen we u alles vertellen over het benodigde rijbewijs, de eigenschappen van de kiepaanhanger en hoe u deze kunt huren bij JobCar. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden voor het vervoeren van zware ladingen met gemak en efficiëntie.

Welk rijbewijs heb je nodig om de kiepaanhanger te rijden?

Om de kipper te huur te kunnen rijden, heb je een BE-rijbewijs nodig. Deze informatie staat vermeld op de website van JobCar, waar je de kipper kunt huren. De kipper is elektrisch en heeft een laadvermogen van 1385 kg. Met een druk op de knop komt de bak omhoog, wat het lossen van zware spullen vergemakkelijkt. De aanhanger is geremd en voorzien van een dubbel as. Bij het huren van een open aanhangwagen moet je altijd zowel je rijbewijs als je ID-kaart of paspoort tonen. Ook moet je ervoor zorgen dat de aanhanger voor 22:00 uur weer bij JobCar binnen is. Als je langer wilt huren, kun je even bellen om te kijken of de aanhanger beschikbaar is. Het tarief voor het huren van de kipper te huur is € 55,- per dag en € 175,- per week. 

Tandemasser huren

Bij het huren van een tandemasser huren is het belangrijk om te weten dat deze schoon wordt meegegeven en ook schoon teruggebracht moet worden. Als je de aanhanger niet voor 22.00 uur terugbrengt, moet deze de volgende dag tussen 8:00 en 8:15 uur worden teruggebracht. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Bij het huren van een tandemasser aanhanger is vaak alleen een B-rijbewijs voldoende. Voor zware aanhangers is een BE-rijbewijs vereist. Als je meer informatie wilt over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen, kun je terecht op de website van de Rijksoverheid.

Conclusie

Met een open aanhanger kunt u gemakkelijk grote hoeveelheden materialen verplaatsen zonder gedoe. Of u nu bezig bent met een tuinrenovatie, een bouwproject of gewoon wat opruimwerkzaamheden, een open aanhanger biedt u de ruimte en het gemak dat u nodig heeft. Het is een kosteneffectieve en handige manier om uw materialen van punt A naar punt B te krijgen. Bij het huren van een open aanhanger is het belangrijk om de juiste afmetingen en laadcapaciteit te kiezen, zodat u er zeker van kunt zijn dat al uw materialen veilig en efficiënt kunnen worden vervoerd. Neem contact op met uw lokale verhuurbedrijf en huur vandaag nog een open aanhanger voor al uw transportbehoeften.

https://www.jobcar.nl/